Deutsch LA a castigat contul Volkswagen

Volkswagen a confirmat acordarea contului sau de creatie din SUA agentiei Deutsch Los Angeles, conform AdAge.

Deutsch LA a castigat contul Volkswagen in urma unui pitch in finala caruia au participat si agentiile Goodby, Silverstein & Partners, San Francisco, DDB New York si Wieden + Kennedy, Portland.

Tim Ellis (Vice-Presedinte Marketing, Volkswagen) a declarat: "Deutsch LA a demonstrat ca este capabila sa raspunda corespunzator provocarilor complexe pe care le vom intampina in incercarea de a ne atinge obiectivele de crestere. In egala masura, am fost impresionati de ideea captivanta, creativa, care ii va impulsiona pe consumatorii nostri fideli dar va atrage si alte categorii de public pentru care Volkswagen nu a reprezentat o varianta relevanta".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related