Avon si Starcom prezinta "Orasul In Bloom"

Starcom si Avon Cosmetics, cel mai innovator brand din industria cosmeticelor, propun o viziune inflorita, sofisticata si imbogatita cu design a Bucurestiului. Astfel, cu ajutorul a doi binecunoscuti designeri - Carmen Secareanu si David Sandu, Bucurestiul are incepand din 22 Octombrie un numar de 10 lucrari amplasate in Bucuresti, in sectorul 1, in zona Teatrului National, Piata Victoriei, Piata Charles De Gaulle, Calea Dorobanti, Arcul de Triumf, precum si in mallurile Vitan si Plaza Romania. Initiativa denumita "Orasul In Bloom", face parte din campania de lansare a parfumului In Bloom by Reese Whiterspoon si se defasoara in perioada 22 octombrie - 22 noiembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related