Ogilvy face pasul spre consultanta de business

Prin lansarea OgilvyEarth de saptamana trecuta - care ofera consultanta strategica in dezvoltarea sustenabila a unei afaceri - grupul de publicitate Ogilvy, detinut de holdingul mondial WPP, deschide o noua nisa in industria de publicitate locala.
"Suntem primii care lansam aceasta specializare pe piata locala de comunicare", spune Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group, care incadreaza serviciile oferite de OgilvyEarth in sectorul consultantei de business, mai degraba decat in cel al relatiilor publice sau al publicitatii. "Ceea ce facem noi, practic, este sa sustinem companiile din Romania sa-si dezvolte o viziune sustenabila de business, dar si programele de comunicare aferente", explica Necula intr-un interviu acordat MONEY EXPRESS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related