Pe 11 noiembrie are loc "Noaptea Internetics"

Pe 11 noiembrie are loc "Noaptea Internetics", eveniment dedicat discutiilor despre industria de MARCOM, publicitatii online si networkingului.

Internetics 2009, festival de branding, marketing si advertising online gazduieste in noaptea de 11 spre 12 noiembrie, in club Prometheus, o sesiune de discutii, dezbateri si screening de publicitate online la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai clientilor din industria de marketing si comunicare, agentii inscrise la Internetics 2009, precum si publicurile acestora.

Seara de 11 noiembrie va incepe de la ora 18:30, cu o sesiune de Q&A (Qlients&Agencies), sprijinita de Samsung Electronics Romania, care va reuni specialisti in marketing, reprezentantii clientilor Samsung, Romtelecom, P&G, Ursus, Orange, Carrefour, Mercedes-Benz, LG si Cosmote, precum si agentiile participante la Internetics 2009, intr-o discutie deschisa despre comunicare si content online, online marketing, content pe TV si mobile, interactiunea cu consumatorul etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related