BrandTailors a revitalizat designul de ambalaj pentru gama de iaurturi Fulga

BrandTailors, compania de strategie si design de brand, a dus la bun sfarsit provocarea lansata in urma cu doua luni de catre Albalact: revitalizarea design-ului de ambalaj pentru gama de iaurturi Fulga.

Ca in orice alt proiect dezvoltat de echipa BrandTailors, startul a fost dat de evaluarea atenta a categoriei de iaurt. Aceasta le-a oferit consultantilor insight-uri valoroase, din care a rezultat provocarea acestui proiect: aceea de a gasi cea mai potrivita punte de legatura intre "inocenta" brand-ului Fulga si "seriozitatea" iaurtului, conferita de motivatiile de consum preponderent functionale. "In ciuda faptului ca trebuia sa transmitem un mesaj cat se poate de serios printr-un mesager foarte jucaus, in limitele unui ambalaj cu dimensiuni restrictive, un lucru a fost clar de la inceput: Fulga putea vorbi despre iaurturi doar in felul sau inconfundabil.", a explicat Andreea Florea, Brand Consultant.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related