Sagit Tzur Lahav, succesorul lui Enoiu la McCann?

Sagit Tzur Lahav, fostul vicepresedinte marketing al Tnuva si actualul COO al grupului de publicitate McCann Erickson Romania, va fi, dupa toate probabilitatile, succesorul lui Bogdan Enoiu - fondatorul McCann - la carma grupului amintit, scrie MONEY EXPRESS.

Desi reprezentantii McCann nu o spun, logica ultimelor evenimente in cadrul grupului - o noua structura de actionariat (din 2009) a companiilor de sub umbrela McCann, care le ofera americanilor de la Interpublic o pozitie mai ferma in business - si observatiile unor insideri ai industriei duc la acest scenariu. Chiar Enoiu declara intr-un interviu pentru MONEY EXPRESS, in 2007, ca e o chestiune de timp pana cand isi va face exitul din McCann, cu afaceri declarate de 87 mil. euro in 2008.Pe de alta parte, desi nu face referire la McCann Erickson, Sagit Tzur Lahav a declarat intr-un interviu pentru MONEY EXPRESS ca se gandeste "sa devina CEO, la un moment dat" in carierea sa. Dupa 12 ani petrecuti in compania de lactate Tnuva, in Israel si Romania, Tzur Lahav, 43 de ani, a trecut din tabara clientului in cea a agentiei, acceptand functia de COO al grupului McCann Erickson, pe care o detine din luna septembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related