Mountain Dew Urban Fest'05 a ajuns la Marea Finala

Dupa succesul inregistrat in primele patru etape, Mountain Dew Urban Fest '05, primul festival de cultura urbana din Romania, s-a incheiat cu Marea Finala, ce s-a desfasurat in Skatepark-ul Herastrau, sambata, 3 septembrie, incepand cu ora 16.00. In cadrul acestei ultime etape, au intrat in competie cei mai buni rideri calificati in finalele concursurilor de role si de skate. Evenimentul a fost urmat de un concert live al trupei E.M.I.L.

"Suntem mandri ca aceasta initiativa, unica in Romania, s-a bucurat de succes, reusind sa atraga peste 3000 de spectatori la fiecare etapa . Mountain Dew Urban Fest '05 a reprezentat punctul culminant al seriei de evenimente inedite din zona culturii urbane dezvoltate de Mountain Dew, o marca asociata spiritului tanar, sporturilor extreme, muzicii alternative si nonconformismului in toate formele sale." spune Catalin Lascu, Franchise & Marketing Manager PepsiCo International pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.
Primele patru etape din cadrul Mountain Dew Urban Fest '05 au avut loc pe 18 iunie, 9 iulie, 30 iulie si 20 august in parcul Herastrau, respectiv Tineretului, oferind tinerilor amatori de senzatii tari patru demonstratii de forta din spatiul neconventional al culturii urbane: sport extrem urban (role, skate, sarituri spectaculoase cu bicicletele), concerte de muzica hip-hop si rock alternativ, concursuri de graffiti si alte forme de street art, cultura digitala si urban wear.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related