Edipresse AS Romania lanseaza Vacanta ta perfecta si Lucru de mana

Edipresse AS Romania lanseaza in luna octombrie sub licenta Hymsa-Edipresse Spania doua noi titluri, Vacanta ta perfecta si Lucru de mana, cele mai bine vindute reviste de profil in acest moment in Spania si Portugalia.
Lansata in Spania, in decembrie 1989, "Vacanta ta Perfecta" a devenit in prezent una dintre cele mai importante surse de informare din Spania in domeniul turismului. Sub motto-ul: "calatorii fara secrete", "Vacanta ta Perfecta" este revista de turism adresata cititorului dornic sa afle cat mai multe informatii exacte si credibile despre destinatiile de vacanta, rutele si obiectivele turistice, revista devenind un consultant de nadejde in planificarea viitoarelor calatorii. Scrisa de calatori pentru viitorii calatori, evita cliseele celorlalte reviste de turism, folosind experienta ca sursa de informare. Revista creaza apetit pentru calatorii prin culori, layout si fotografii. "Vacanta ta perfecta" contine aproximativ 70% subiecte si destinatii internationale si 30% informatie turistica pe plan local.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related