PR OUTlook - Videoconferinta cu James Grunig

PRIME Iasi, Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizeaza prima editie a videoconferintelor in parteneriat cu American Corner Iasi - PR OUTLooK. Evenimentul va debuta pe 25 noiembrie, la ora 16:00, in sediul American Corner Iasi, situat in cadrul Bibliotecii Judetene "Gh. Asachi" Iasi.

Inscrierile participantilor se vor realiza online, in perioada 19-25 noiembrie pe site-ul www.primeiasi.ro.

PR OUTLooK ii provoaca pe cei 25 de participanti la o ora si jumatate de discutii despre nivelul la care au ajuns sa fie profesate relatiile publice, despre diferenta dintre modul in care acestea sunt percepute in cele doua spatii diferite: Romania si Statele Unite ale Americii. Invitatul acestei prime editii este James Grunig, profesor emerit al Universitatii din Maryland, in cadrul departamentului de Comunicare.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania. PRIME Romania este afiliata la PRIME - Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

Proiect realizat in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "Gh. Asachi" Iasi, prin compartimentul American Corner, in colaborare cu Centrul Cultural American al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti.

Parteneri media: Ziarul de Iasi, Kiss FM, 360City. Eveniment recomandat de IQads si IQads Kadett.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related