BCR a castigat premiul pentru cel mai bun raport scurt Good CSR din Romania

Banca Comerciala Romana (BCR) a primit aseara, la Gala regionala Good CSR organizata de Braun&Partners, la Budapesta, premiul pentru cel mai bun raport scurt Good CSR din Romania. (CSR - responsabilitate sociala corporatista)

Evenimentul a adunat aproximativ 30 de companii din Romania, Ungaria si Polonia. Acestea au sarbatorit publicarea cartii "Good CSR 2009 - Cartea Responsabilitatii sociale corporative", care aduna 30 de rapoarte scurte GRI din Europa Centrala si de Est. Cele mai bune rapoarte din regiune au fost rasplatite cu premiile Good CSR de catre un juriu independent.

"Este prima oara cand BCR a intocmit un raport de acest gen si premiul ne arata ca suntem pe calea cea buna inca de la inceput. Pentru noi, in calitate de beneficiar major al comunitatii prin intermediul afacerilor pe care oamenii le fac cu BCR, este vital ca, la randul nostru, sa restituim o parte din beneficii catre comunitate. Recunoasterea internationala se sprijina pe efectele in plan social ale activitatii noastre si ne ajuta sa atragem cat mai multi parteneri in sfera CSR" a declarat Ramona Chirila, sef departament Relatii Comunitare, BCR

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related