"Art&Copy", documentarul despre cele mai influente campanii publicitare din istoria advertisingului, va fi proiectat in premiera in Romania

"Art&Copy", un film documentar despre publicitate si inspiratie, va fi proiectat pentru prima data in Romania, la initiativa agentiei Eventures. Joi, 3 decembrie, incepand cu ora 20.00, la Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3), va avea loc vizionarea in premiera a documentarului.

Intrarea la eveniment se va face pe baza de invitatii. IQads pune la dispozitie 5 invitatii care pot fi castigate in urma concursului lansat astazi pe blogul IQads. De asemenea, 5 dintre cadetii IQads vor beneficia de invitatii la vizionarea filmului "Art&Copy", cu scopul de a-i familiariza cu cele mai importante campanii din istoria advertisingului.

Regizat de Doug Pray (producatorul SURFWISE, SCRATCH si HYPE!), filmul "Art&Copy" prezinta cele mai influente campanii publicitare, precum si povestea din spatele publicitarilor ale caror creatii au avut un impact rasunator asupra culturii noastre ("Got Milk"?, "Just Do It" sau "I Love NY"). Personaje importante din sfera publicitatii cum ar fi George Lois, Mary Wells, Dan Wieden, Lee Clow si altii isi dezvaluie secretele si provocarile prin care au trecut pentru a crea cele mai impresionante campanii din istoria contemporana a publicitatii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related