Care Prigat e din ce in ce mai activ prin oras?

Ati aflat, ati aflat? "Prigat e in super forma!" L-am vazut in pasaj la Universitate pe bicicleta si l-am mai vazut in stanga scarilor rulante, cum cobori spre metrou: ridicand haltere din cirese.


E simpatica prezenta neconventionala a lui Prigat. M-a dus cu gandul la pozitionarea Prigat: "mai mult fruct, mai multa energie" si la cel mai recent spot, cu acei copii stupefiati de ceea ce le e dat sa vada, mai exact: parintii care parca au coborat din mai vechea reclama Zuzu.

Apoi m-am uitat mai bine la eticheta si am vazut ca, de fapt, e vorba despre Prigat Activ. Desi e supradimensionata, sticla nu are capacul specific acestui produs. Si dincolo de faptul ca nu te ajuta reproducerea packaging-ului, nu ai cum sa-ti dai seama nici din mesaj ("mai multa energie") pentru care dintre produsele Prigat este executia, de fapt.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

ookkklll ooollljjj
acum 14 ani
Iarta-ma draga Alina. Nu te cunosc. Nu stiu cu ce te ocupi, nu stiu daca esti "piarist" dar mi s-a cam facut dor de Ana Militaru. Nu stiu de ce, dar simt ca ar fi trebuit sa abordeze dansa subiectul asta cu prigat.


Branded


Related