Firestarter semneaza rebranding-ul Zile si Nopti

Agentia Firestarter semneaza rebranding-ul celei mai mari retele de reviste de timp liber din Romania. Lansata in 2000 la Brasov, reteaua nationala de reviste Zile si Nopti acopera in prezent 32 de orase, si publica un tiraj lunar de 720.000 de exemplare. Cea mai noua revista a retelei este publicatia dedicata Bucurestiului, lansata pe 12 noiembrie in capitala in 50.000 de exemplare pe saptamana si care acopera in 100 de pagini cam tot ce este interesant de aflat despre locurile in care iti poti petrece timpul liber.

Rebranding-ul Zile si Nopti este consecinta unui proces de auditare de marca facut de catre agentia Firestarter incepand cu luna iunie 2009 si care a generat input-urile necesare stabilirii viitoarei platforme de brand. Auditarea a fost facuta la nivelul intregii retele si a fost urmata de studii comparative ale tuturor revistelor Zile si Nopti in raport cu concurenta dar si cu publicatii similare din alte tari europene.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related