Piata de publicitate va creste cu 0,9% la nivel global in 2010

ZenithOptimedia prevede ca piata globala de publicitate va creste cu 0,9% in 2010 si va pastra un trend constant de crestere in urmatorii ani, potrivit Brand Republic.

Previziunile ZenithOptimedia dar si ale GroupM indica totusi pentru anul viitor un declin al pietelor de publicitate din America de Nord si Europa de Vest. Scaderea estimata nu va avea insa amploarea celei inregistrate in 2009. Potrivit estimarilor in celelalte regiuni investitiile in publicitate vor creste.

Zenith anunta ca piata de publicitate online va avea la nivel global cea mai buna evolutie dintre toate mediile de comunicare, cu 12-13% crestere anuala in perioada urmatoare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related