Antena 1 se blindeaza cu management nou

Postul de televiziune Antena 1, controlat de familia Voiculescu, a adus doi manageri noi in ultimele saptamani, in pozitii-cheie.

Dupa instalarea lui Sorin Alexandrescu, ex-Kandia-Excelent, in functia de director executiv, la sfarsitul lunii octombrie, Camelia Voiculescu, una din fiicele lui Dan Voiculescu, a batut palma recent cu un manager de vanzari. Potrivit informatiilor MONEY EXPRESS, este vorba despre Vlad Tudosie, ex-Advertising Sales Director pe Romania al Discovery Networks Europe. Intarirea echipei de management vine dupa un an in care Intact - trustul care detine Antena 1, printre altele - a operat o serie de schimbari menite sa optimizeze costurile.
TV Antena 1 SA, societatea care detine licenta pentru Antena 1, a avut in 2008 o cifra de afaceri de 66,8 mil. euro si un profit net de sase milioane de euro, de trei ori mai mic fata de 2007. Cititi in revista MONEY EXPRESS cum interpreteaza oamenii de televiziune si din mediul business numirea lui Sorin Alexandrescu - un manager non-media - intr-un post-cheie la Antena 1 si care este misiunea lui in afacerea de televiziune a trustului Intact.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related