Noul spot "Sledge" marcheaza campania de Sarbatori Orange Prepay

Acum cateva saptamani, pe strazile de langa turnul cu ceas din cetatea Sighisoarei, iarna a venit brusc odata cu filmarile noului spot Orange. Sfarsitul de toamna tarzie s-a transformat intr-o poveste de iarna, cu toate eforturile pe care un astfel de decor le cerea: vatelina, fulgi de nea, sine pentru sanie… Intre Brasovul care mai gazduise cateva spoturi Orange si oportunitatile oferite de un oras la fel de idilic, dar inca "ne-exploatat" in aceasta directie, echipa Publicis a ales a doua varianta. Astfel, Sighisoara s-a dovedit a fi locul potrivit pentru oraselul in care oricine ar visa sa-si petreaca vacanta de iarna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune


Comentarii

bogdan toader
acum 14 ani
reusit video, casting foarte bun, actrita blonda foarte naturala si hazlie... oricum, fatza de videoclipurile Vodafone cu cei trei care stau numai in casa si o lalaie in fiecare spot, acesta e o realizare si ca idee, decor, camera, casting si mai ales productie... bravo si felicitari...


Branded


Related