Seductie in stil parizian

Ce poate fi mai incitant decat o femeie care se dezbraca? E simplu: o femeie care se dezbraca departe de tine, dincolo de o perdea. Scenariul are toate ingredientele unei povesti de succes: picatura de senzualitate, aura de mister, doza de neobisnuit. A fost pus in scena in Paris, chiar inainte de Sarbatorile de iarna. Cred ca la francezi nu se aplica asta cu postul inainte de Craciun. In fine, timp de 10 zile pe buzele tuturor parizienilor s-a aflat o misterioasa doamna. Vreau sa zic, subiectul misterioasa doamna care facea striptease pe gratis in fiecare seara, in spatele perdelei din apartamentul cu vedere la strada.
La un moment dat a venit si televiziunea; era clar ca un subiect care a starnit atata valva nu putea fi ratat de reporteri. Oricum oamenii filmau de zor cu telefoanele mobile, ca doar nu e ceva ce vezi asa la tot pasul. E adevarat ca Parisul sta bine la capitolul dezinhibare - vezi Moulin Rouge - dar oamenii obisnuiti tot nu se comporta chiar asa de libertin. Nu pana acum.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded