Dragos Gurarosie in echipa de management Metropotam Group

Incepand cu luna ianuarie 2010, Metropotam Group isi intareste echipa prin cooptarea lui Dragos Gurarosie in calitate de Business Director al grupului format din Fourhooks, Krogos Software si Knopad Software.

Cu o experienta de peste 9 ani in media si new media, Dragos Gurarosie va fi responsabil cu identificarea si dezvoltarea oportunitatilor de business pentru cele trei companii din grup, in linie cu strategia pe termen lung si cea pentru anul in curs. Parte din top management, el va lucra indeaproape cu Dragos Novac - Krogos, Knopad - si Mihaela Barsan - FourHooks.

"Mi-am inceput viata profesionala la PrimaTV, in 2000, unde am crescut de la junior account executive pana la senior account manager si apoi am ajuns sales manager la Radiostar, fostul Uniplus si actualul MagicFM. A urmat o perioada interesanta la National Geographic Channel, intoarcerea la PrimaTV ca non spot manager, pentru ca apoi sa ajung new media manager, tot la Prima TV. De aici am plecat la F5 unde am fost director executiv al F5x-media. Asta foarte pe scurt. Au fost primul product placement din istoria TV din Romania, primul proiect cross media de pe piata, prima campanie pan-europeana vanduta din Romania, au fost multe si au fost frumoase. Dar ce e mai frumos de acum incolo cred ca vine. O sa fie mult de munca si multe concerte in 2010, chiar o sa fie fun!" - Dragos Gurarosie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related