Ioana Manoiu anunta: Doliu in PR

Oamenii de PR anunta cu profunda durere trecerea in nefiinta a bunei lor prietene de-o viata: conferinta de presa. Decesul a survenit din cauze naturale, dupa o perioada de lunga suferinta in care n-a mai avut rezultatele cu care ne-a obisnuit.

Dorinta ei de viata a fost imensa, s-a zbatut ani in sir pentru supravietuire, cei mai buni specialisti au incercat sa o salveze, dar destinul implacabil a vrut ca ea sa plece pe drumul fara intoarcere.

A avut o viata frumoasa, ne-a fost alaturi multi ani si ne-a ajutat pe noi si clientii nostri in momentele importante. Si-a facut mereu datoria cu profesionalism, onestitate si daruire.

In astfel de momente grele, este important sa nu ne lasam coplesiti de durere si sa ne intoarcem cu speranta catre tanara generatie.

Locul ei va fi luat de nepoti: tanara actiune neconventionala, sora ei comunicarea directa cu consumatorii si fratele mai mare, buzz. De asemenea, verisorul online va fi alaturi de ei sa-i ajute atunci cand vor avea nevoie.

Ii vom pastra vie amintirea in mintea si sufletul nostru.

Nu te vom uita niciodata.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune


Comentarii

burebista dacu
acum 14 ani
noi tinem doliul...

de ingropaciune se ocupa gheorghe si danutz

:)

Sebi Olar
acum 14 ani
am crezut ca a murit femeia din poza
irina chivu
acum 14 ani
odios, odios, odios
Marius Fleancu
acum 14 ani
incredibil! chiar nu verifica nimeni materialele care apar pe acest site?
Bogdan Istrate
acum 14 ani
uite o forma fff fun de a anunta ceea ce prin alte parti se vorbeste in sali de conferinte cu powerpoint in fata. f tare! eu chiar cred ca nu e asa tragic ca mai moare o tactica. lasa loc la altele noi.
marius bartis
acum 14 ani
...un deces...un succes!
A D
acum 14 ani
si eu am crezut ca a murit susnumita, dar dupa ce m-am dezmeticit, n-am aflat nici de ce s-a dus de rapa conferinta de presa si cu ce-s mai bune noile instrumente.

un articol asa, de florile marului ...

Ivona Marina
acum 14 ani
Dupa ce am citit acest 'editorial', eu as plange mai degraba moartea informatiei, moartea stirii, moartea ridicolului. Oricare dintre aceste decese este mult mai dureros decat cel prezentat in editorial.Si daca acest 'articol' a fost scris dintr-o pornire creativa, plang si moartea creativitatii.



Branded


Related