Veronica Mircea este noul Director General al agentiei Draftfcb

Incepand din ianuarie 2010, agentia Draftfcb isi consolideaza echipa de management prin cooptarea Veronicai Mircea in functia de Director General.

Sosirea la carma echipei Draftfcb este, de fapt, o revenire in agentia in care Veronica Mircea si-a inceput cariera in publicitate si a lucrat pana in anul 2000, ultima pozitie fiind cea de Account Director. Ulterior, ea si-a consolidat experienta ca Marketing Manager in cadrul companiei SC Johnson, pana in 2007, cand a devenit Marketing Director Toyota Romania.

Absolventa a programului MBA ASEBUSS in 2006, Veronica Mircea a acumulat o experienta bogata in marketing si comunicare, atat din perspectiva clientului cat si a agentiei de publicitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related