Kraft preia Cadbury

Kraft Foods va prelua compania Cadbury, producator britanic de ciocolata, dupa aproape 4 luni de negocieri, informeaza Reuters.com.

In urma acordului, anuntat oficial pe 19 ianuarie, se va consolida cel mai mare grup din industria dulciurilor si produselor de cofetarie din lume. Se asteapta ca formalitatile necesare tranzactiei sa fie incheiate pana la jumatatea lunii februarie.

Roger Carr, presedintele Cadbury a declarat ca este un moment dulce-amarui care aduce sfarsitul unei marci cu traditie in Marea Britanie. Intre brandurile sale se numarau: Cadbury Creme Egg, Dairy Milk, Halls, Stimorol, Dentyne sau Trident.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related