Unilever South Central Europe sprijina institutiile de invatamant din Municipiul Ploiesti

Compania Unilever South Central Europe si Primaria Municipiului Ploiesti sunt si anul acesta alaturi de elevi si liceeni cu ocazia deschiderii noului an scolar.
Unilever South Central Europe a derulat, ca in fiecare an, cea de a sasea editie a programului "Cea mai frumoasa scoala", dedicat institutiilor de invatamant din Municipiul Ploiesti.

In cadrul festivitatii de deschidere a noului an scolar, castigatorii concursului au fost premiati de catre dna. Martina Kastler, presedinta Unilever SCE.
"Suntem foarte bucurosi ca si acest concurs initiat de catre compania Unilever in urma cu sase ani, a devenit o traditie si un eveniment asteptat cu deosebit interes de catre institutiile de invatamant din Ploiesti. Speram ca astfel venim in ajutorul invatamantului romanesc, si mai ales in sprijinul elevilor care au nevoie de conditii bune pentru a-si desfasura activitatea", a declarat dna. Kastler.
Unilever South Central Europe a donat, in prima etapa a concursului, produse necesare curateniei de toamna (Cif, Domestos, detergent Dero). Premiile oferite celor 9 castigatori au constat in camere de filmat performante si produse de curatenie pentru un an.
Astfel, valoarea totala a acestui concurs derulat de catre Unilever South Central Europe s-a ridicat la 10.000 euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related