Grayling s-a lansat oficial si anunta noua pozitionare

Grayling, compania globala de consultanta in relatii publice, afaceri publice, relatii cu investitorii si organizare de evenimente, se lanseaza astazi, devenind a doua firma din lume ca marime, in topul marilor companii independente de comunicare. Grayling are 900 angajati in 70 birouri din 40 de tari, in Europa, SUA, Orientul Mijlociu si regiunea Asia Pacific, fiind proprietatea Huntsworth plc.

Noul Grayling reuneste trei mari companii de succes - Grayling, Trimedia, Mmd - care formeaza acum o companie globala de consultanta, un concurent puternic pe scena mondiala, oferind servicii integrate de comunicare, dar pastrandu-si mostenirea si baza locala solida de clienti, pe fiecare piata individuala. In plus, Momentum din Orientul Mijlociu se alatura companiei Grayling, devenind Grayling Momentum. La fel, expertii in PR tehnologic de la Connecting Point Communications din San Francisco se alatura aceleiasi companii, devenind Grayling Connecting Point.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related