Vintan a intrat in business cu 100.000 euro

Interviu cu Corina Vintan (Managing Partner, Links Associates)

Este cunoscuta atat in mediul de afaceri intern, cat si cel international. A fost purtator de cuvant al Ministerului de Afaceri Externe, iar din 2007 are propriul business: agentia de comunicare strategica, PR si lobby: Links Associates. Corina Vintan se poate mandri cu un 2009 in care nu a simtit criza la aceeasi intensitate la care au trait-o multe agentii din Romania, iar pentru 2010 isi propune sa incerce asocierea cu o mare companie de profil, activa la nivel international.

IQads: Cum se pozitioneaza Links Associates?
Corina Vintan: Ca o firma de comunicare strategica, PR si lobby, cu o oferta deosebita de ceea ce propun alte companii. Reteta noastra e oarecum simpla si nu e nici un secret: conectam clientii cu cele mai potrivite medii de decizie pentru succesul afacerii. Ceea ce e mai complicat este de a detine canalele potrivite si oamenii de legatura pentru a ajunge la rezultatele dorite. Noi credem ca le avem, ceea ce e un atu imens pe aceasta piata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related