John Woodward, in Romania pentru a sustine seminarul despre pozitionarea "Contagious ideas that change the conversation"

John Woodward, Publicis Worldwide Planning Director, a prezentat marti, 26 ianuarie, ultimele modalitati de implementare a filosofiei de lucru - "Contagious ideas that change the conversation" - in cadrul unei vizite efectuate la Publicis Romania.

John Woodward este unul dintre personajele-cheie Publicis Worldwide, prezentarea ultimelor modalitati de implementare a pozitionarii retelei fiind ocazia cu care el a fost pentru prima data oaspetele Publicis Romania. Acesta a sustinut, marti, 26 ianuarie, un seminar la care au fost prezenti specialistii in comunicare din cadrul Publicis Romania, Polonia, Croatia, Slovenia si Bulgaria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related