the Syndicate castiga contul Bramac

the Syndicate a inceput anul sub un acoperis adevarat, castigand pitch-ul organizat in noiembrie de compania Bramac. Leader pe piata acoperisurilor, a segmentului ocupat de tigla din mortar de ciment, Bramac a dovedit calitatea produselor sale si a inovat in domeniu in fiecare an, fiind prezent pe piata romaneasca de mai bine de 15 ani.

"Ne bucura faptul ca am fost alesi drept agentia de brand, care se va ocupa de toate campaniile Bramac. Brieful a fost provocator, cerand o abordare inovativa care sa schimbe mentalitati, astfel incat Bramac sa fie clar singura optiune adevarata in ceea ce priveste acoperisul casei tale", declara Razvan Vasiloiu, strategic planner the Syndicate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related