GAV devine partenerul Yacht Club Regal Roman

Agentia de publicitate GAV a devenit partenerul in zona de creatie al Yacht Club Regal Roman. Primul proiect desfasurat impreuna a fost rebrandingul YCRR, cu scopul de a revigora imaginea Clubului, pastrand caracteristicile traditionale ale identitatii istorice. In continuare, GAV va sprijini Balul YCRR, un eveniment anual dedicat membrilor Clubului, care se va desfasura pe 11 februarie 2010, in prezenta membrilor Casei Regale - Alteta Sa Regala Margareta, Principesa Mostenitoare a Romaniei si Alteta Sa Regala Principele Radu Duda.

"Colaborarea cu Yacht Club Regal Roman este una cu totul speciala. Incarcatura istorica, valoarea unui marci nobiliare din perioada antebelica ne obliga la standarde ridicate, tinuta si prestanta. Pe de alta parte, chiar daca perspectiva istorica este extrem de importanta, Clubul are un aer actual, modern, o activitate intensa ancorata in prezent, ceea ce ne permite noua, ca agentie, sa lucram in cele mai diverse registre de creativitate, de la traditie si exclusivitate, pana la caracterul sportiv si dinamic al competitiilor", a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related