AMPRO Design, prezenta cu 13 lucrari in "Gallery - The world's best graphics"

AMPRO Design, agentie de packaging & brand design, este prezenta cu 13 lucrari in prestigiosul bilunar "Gallery - The world's best graphics". Volumele 2, 3 si 5 ale publicatiei cuprind creatii semnate AMPRO Design (I, II, III) la categoriile "Packaging design", "Calendare" si "Brand Identity".

"Faptul ca ne regasim alaturi de nume precum Leo Burnett, Turner Duckwort sau Wallace Church ne face sa credem ca suntem pe drumul cel bun" spune Irinel Ionescu, Creative Director&Managing Partner al AMPRO Design.

AMPRO Design este singura agentie de packaging design din Romania cu lucrari publicate si este prezenta in premiera in paginile "Gallery - The world's best graphics". Invitatia adresata AMPRO Design se datoreaza premiilor castigate in 2008 si 2009 la Pentawards, cea mai mare competitie mondiala de packaging design.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

r r
acum 14 ani
Ma baieti, de ce aveti pe site o gramada de "produse" (de exemplu la categoriile corporate id si packaging) linga care scrie: "no client, no brand, no project"? Nu-i jenant sa pui acolo fake-urile/ghost-urile alea? Cit despre sigla sushimania, parca ati facut-o cu grebla. Greu cu alegerea fonturilor.


Branded


Related