The Practice comunica pentru Starbucks

Incepand cu acest an, agentia THE PRACTICE parte a Publicis Consultants | Worldwide gestioneaza comunicarea din Romania pentru Starbucks, o marca iconica, iubita in intreaga lume, liderul mondial in comercializarea si producerea cafelelor selectate special, cu mai mult de 14.000 de cafenele in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, America Latina si Coasta Pacifica. Starbucks a patruns pe piata din Romania in 2007 printr-un joint venture cu Marinopoulos Coffee Company S.A., avand deschise pana in prezent sapte locatii.

THE PRACTICE va realiza pentru Starbucks servicii de relatii publice si creatie atat pentru comunicarea corporativa, cat si pentru cea de marketing. Campaniile avute in vedere in 2010 vizeaza de la lansarea de noi locatii si noi produse, la comunicarea ofertelor speciale din cafenelele Starbucks, organizarea de evenimente speciale (ca de exemplu sesiuni de degustare), si pana la comunicarea povestii de aproape 40 de ani a brandului. O parte importanta a comunicarii va fi reprezentata de programele de implicare sociala, Starbucks fiind recunoscut pentru implicarea in proiecte sociale de talie internationala, dar mai ales in activitati dedicate comunitatii locale. Contractul va fi semnat cu Marinopoulos Coffee Company S.A., partenerul european al Starbucks Coffee Company.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related