Industria video se muta pe internet. Tineti aproape (mouse-ul)

Muvix, MediaDirect., Filmbox - 3 servicii de inchiriere digitala de film au fost lansate pe piata din Romania in doar 3 luni. Iar acum Cinemagia si Prooptiki isi anunta intrarea pe aceasta noua dar deja concurentiala piata. Odata eliminata varianta unei conjunctii astrale favorabile avalansa de lansari de servicii Video on Demand nu poate insemna decat un singur lucru. In piata online se da start-ul unei noi goane dupa aur, fie el al consumatorilor de continut video sau al industriei de publicitate.

Dupa Filmbox, MediaDirect si Muvix noi jucatori se grabesc sa intre in ringul distributiei digitale de film. Cinemagia si Prooptiki - care a cumparat platforma MyMovie in octombrie anul trecut - au confirmat pentru Money.ro ca vor inaugura in urmatoarea perioada noi platforme de streaming online de filme on demand. Ceea ce urca numarul jucatorilor care au imbratisat in doar cateva luni distributia digitala de continut video la cinci.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related