Promotia "Lasa-te condusa de senzatiile Camay!" si-a desemnat castigatorii

Maria Ganea de 51 de ani din Bucuresti a castigat un autoturism Peugeot 206 in cadrul promotiei "Lasa-te condusa de senzatiile Camay!". Surpriza a fost extrem de placuta, deoarece tragerea la sorti s-a desfasurat chiar in ziua Sfintei Maria, cand castigatoarea sarbatorea onomastica.

Promotia "Lasa-te condusa de senzatiile Camay!" s-a desfasurat in perioada 11 iulie - 31 august. Participantii au trimis doua coduri de bare de pe etichetele unui sapun si unui gel de dus. Primii 1.000 de participanti au primit ca premii garantate cate un accesoriu elegant, iar la tragerea la sorti de la finalul campaniei, 10 participanti s-au putut bucura de cate o tinuta vestimentara Ziggo in valoare de 250 euro. Premiul cel mare a fost autoturismul Peugeot 206, o masina la fel de seducatoare ca si noua colectie Camay. Valoarea totala comerciala a premiilor a fost de 13.936 euro.
"Am primit telefonul care ma anunta ca am castigat masina chiar de Sf. Maria cand imi sarbatoream ziua onomastica. Nu-mi venea sa cred ce noroc am avut! Este cu siguranta cel mai frumos cadou pe care l-as fi putut primi vreodata!", declara Maria Ganea, castigatoarea promotiei Camay.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related