Cadetii IQads petrec si invata in Club Control

Club Control, cel mai mare club de muzica indie/alternative din Bucuresti a devenit clubul oficial in care cadetii IQads vor avea ocazia sa invete despre industria de marketing si comunicare si in acelasi timp sa petreaca alaturi de colegii din proiect.

IQads Kadett, primul program care vaneaza talente pentru industria locala de marcomm, a inceput recent o colaborare cu Club Control in cadrul careia clubul bucurestean va pune la dispozitia cadetilor atat spatiul necesar desfasurarii de intalniri sau traininguri cu profesionistii implicati in proiect, cat si diferite beneficii care sa ii ajute pe cadeti sa se relaxeze, precum discount-uri la anumite produse de la bar, la intrarea in club sau la concertele organizate saptamanal acolo.

"Suntem deja locul preferat pentru multi publicitari, ne dorim sa fie cat mai multi si sa se simta in Control ca acasa", a declarat Bogdan Alexandrescu, art director Club Control. "Era normal sa ne dorim un parteneriat cu IQads in acest program. Cei care aplica la IQads Kadett sunt exact cei pe care ni-i dorim in Control, pentru ca asta defineste publicul nostru, interesul pentru alternativ, fie ca e vorba de muzica, film, teatru sau, iata, programe educationale", a adaugat Vlad Iorga, events manager Club Control.

Parteneriatul dintre IQads Kadett si Club Control a debutat odata cu organizarea primului training dedicat cadetilor. Cu aceasta ocazie, sala pusa la dispozitie de Control s-a transformat intr-un spatiu in care cadetii au primit informatii despre industria locala de marcomm de la Costin Radu, managing partner IQads si SMARK. Tot atunci, cadetii prezenti au primit cardurile de membri ai proiectului cu ajutorul carora pot accesa diferitele beneficii care decurg din parteneriatul cu Club Control.

Cel mai mare club de indie/alternative din Bucuresti, Club Control este singurul care ofera week-end-uri cu petreceri cu muzica indie pop/rock/dance, fiind in acelasi timp barul in care se intalnesc cei conectati permanent la cele mai noi trenduri.

IQads Kadett este primul program de identificare, selectare si formare a tinerilor cu potential pentru a urma o cariera de succes in industria de marketing si comunicare, organizat de IQads impreuna cu Coca-Cola Hellenic. Partenerii proiectului sunt: Test Central, printcenter.ro, SMARK, Radio Guerrilla, 24-FUN, MONEY.ro, Elevate, OOPS Media, Zoom, Advice Students, ASER, PRIME Romana. Proiectul este sprijinit de IAA Young Professionals.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related