Reprezentantii Ogilvy vor vorbi despre mobile marketing si Augmented Reality la Digital Marketing Forum

Wim Vermeulen - Director of Digital Innovation Ogilvy Central & Eastern Europe - vine la Bucuresti, unde, in cadrul celei de a patra editii a Digital Marketing Forum, va prezenta oportunitatile marketingului digital in telefonia mobila.

In ultimii 7 ani marketingul digital in telefonia mobila a tot fost denumit "the next big thing". Dar niciodata nu s-a intamplat cu adevarat. Cu toate acestea, in acest an se intampla. Ce il face diferit de aceasta data? Suntem martorii nasterii unui nou ecosistem al publicitatii? Ar trebui clientii sa "prinda" oportunitatea din mers sau, mai degraba sa lase concurenta sa faca prima mutare? Acestea sunt cateva intrebari la care Wim Vermeulen, un profesionist experimentat al comunicarii interactive cu o experienta profesionala de peste 20 de ani in publicitate, marketing si internet va incerca sa raspunda intr-o prezentare la Digital Marketing Forum 2010.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related