Libertate de alegere si flexibilitate in noul spot Cosmote

"Freestyle Mimesis" este cel mai recent spot realizat de Ogilvy Romania pentru COSMOTE. Noua campanie porneste de la premisa nevoii de flexibilitate si a comunicarii ce trebuie sa se adapteze si sa corespunda nevoilor specifice ale fiecaruia dintre noi.

Oferta COSMOTE faciliteaza comunicarea in orice retea, si se adreseaza in principal tinerilor, utilizatori ai Cartelei COSMOTE. Extraoptiunea Freestyle ofera acestora tarife extrem de avantajoase atat in retea, cat si in afara retelei, precum si cu un numar favorit din alta retea.

Ideea centrala a spotului ilustreaza beneficiile cartelei COSMOTE intr-un mod clar si transparent, printr-o reprezentare optimista si indrazneata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related