Infinit Solutions semneaza pentru Galeriile Noblesse lansarea brandului CorteZARI in Romania

Galeriile Noblesse impreuna cu Infinit Solutions au lansat renumitul brand italian de mobilier de lux CorteZARI pe piata din Romania.

O parte importanta a campaniei de lansare a fost organizarea unui eveniment exclusivist, dezvoltat si implementat de divizia de relatii publice a Infinit Solutions, Infinit PR.

Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse: "Acesta este primul dintr-o serie de evenimente pline de rafinament, parte din strategia de comunicare a Galeriilor Noblesse, dezvoltata impreuna cu agentia noastra de brand Infinit Solutions. Lansarea CorteZARI marcheaza debutul pe piata noastra a unui brand de renume si suntem siguri ca se va bucura de apreciere din partea cunoscatorilor. "

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related