SAPTE SERI se prezinta la 4 ACE

Incepand cu septembrie 2005, 4 ACE este agentia de P.R. a ghidului SAPTE SERI
SAPTE SERI, ghidul saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, a ales agentia 4 ACE pentru servicii de consultanta, reprezentare si promovare a imaginii de companie si de produs. Agentia va concepe si implementa activitati de P.R. si publicity, la nivel central si local, avand ca scop principal promovarea valorilor SAPTE SERI si intarirea pozitiei de lider pe care acesta o detine in piata.

"Parteneriatul cu agentia 4 ACE reprezinta unul dintre primii pasi pe care ii facem in sensul extinderii business-ului si promovarii valorilor brand-ului SAPTE SERI. Pentru sfarsitul anului 2005 si inceputul anului 2006 ne propunem extinderea retelei la nivel local, dezvoltarea structurii editoriale, precum si stabilirea unei mai intense comunicari intre ghid, utilizatorii si partenerii sai. Ne propunem, de asemenea, ca prin puterea brandului si a parteneriatelor strategice de lunga durata, sa derulam campanii sociale si caritabile, care sa ne aduca in centrul problemelor reale cu care se confrunta societatea romana.", a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicatii Grup.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related