Maggi da startul promotiei "Pentru cele mai iubite mame"

Orice copil isi iubeste mama. Fiecare in felul sau: pana la stele si inapoi, pana la soare sau ca pe jucaria de plus pe care o strange in brate in fiecare seara, inainte sa adoarma. Odata cu venirea primaverii, Maggi lanseaza promotia care premiaza cele mai iubite mame din Romania!

Startul promotiei a fost anuntat de Maggi si PLEON Graffiti printr-un eveniment creativ in aer liber adresat mamicilor si copiilor lor. Vedeta principala a fost Iubirometrul - o inima uriasa care a folosit ca instrument de masurare a iubirii celor mici (I, II, III, IV) pentru cele care le-au dat viata.

"Pentru orice mama, cel mai frumos cadou il reprezinta dragostea propriului copil. Iar cand acesta incearca sa o exprime in diferite feluri, fiecare mama zambeste fericita. Poate fi vorba de cantece si poezii, dansuri sau desene. Maggi a ales sa le premieze pe cele mai iubite dintre mame. Tot ce trebuie sa faca acestea este sa participe la promotie", declara Alina Dragomir, Senior Brand Manager Maggi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related