Incep inscrierile la PR Forum 2010

Se apropie cel mai important eveniment dedicat industriei de relatii publice din Romania. Organizat pentru al patrulea an consecutiv, PR Forum a devenit deja o traditie si un loc de intalnire a renumiti profesionisti din comunicare, manageri de top si lideri de opinie.

Programata pentru zilele de 23-24 martie si gazduita de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, editia din 2010 a evenimentului va reda tabloul complet al tendintelor si directiilor actuale din sectorul relatiilor publice, cu provocarile, dar si oportunitatile aparute in contextul crizei economice din ultimul an. Conferinta este organizata de Evensys si se bucura in acest an de sustinerea agentiilor partenere, DC Communication, GMP PR, Image si Premium Communication si a marcii Lipton.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related