Murfatlar Vinul

Murfatlar este lider pe piata de vinuri cu o cota de 30%. Altfel spus, una din 3 sticle cumparate In Romania este Murfatlar. De la albe la rosii si de la seci la dulci, vinurile Murfatlar acopera gama cea mai larga de produse. Mai mult de 50% din vinurile rosii consumate in Romania poarta marca Murfatlar, producator ce exporta in peste 15 tari, printre care USA, Marea Britanie, Germania, Finlanda, Danemarca, Israel si Japonia.

Primele atestari documentare ale podgoriei Murfatlar dateaza de peste 1700 de ani. Marturii scrise despre traditia producerii vinului la Murfatlar au fost lasate si de poetul latin Ovidiu (Publius Ovidius Naso, 43 i.C.-17 d.C.) care a trait in cetatea Tomis in perioada 9 -17 d.C., exilat de imparatul roman Augustus. Poate de aceea legenda spune ca aici s-a nascut zeul vinului. Nici razboaiele, nici regimurile politice nu i-au oprit pe podgoreni sa-si duca mai departe misiunea lor ancestrala, transmitand din tata in fiu ceea ce stiu sa faca cel mai bine: mestesugul viei si al vinului.
"Acum 2000 de ani ne-am apucat de facut vin de pe cele peste 2600 ha; acum 5 ani ne-am apucat de lansat branduri, de investit milioane de dolari in comunicare si tehnologie. Peste 140 de medalii vorbesc despre calitatea vinurilor noastre obtinute sub indrumarea singurului oenolog australian din Romania" afirma Daniel Negrescu, Brand Manager Murfatlar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related