Millennium Bank lanseaza noul Credit Ipotecar printr-o campanie sustinuta de formatia Holograf

Millennium Bank lanseaza un nou Credit Ipotecar. Promovarea acestuia este realizata impreuna cu Holograf si este prima oara in Romania cand o formatie de muzica devine imaginea unui produs bancar.

"Millennium Bank are un angajament pe termen lung fata de piata romaneasca. Una dintre cele mai bune confirmari vine din eforturile noastre continue de a ne ajusta oferta, de a oferi produse si servicii mai accesibile si de a spori beneficiile pentru clientii nostri", a declarat Jose Toscano, directorul general al Millennium Bank Romania.

Campania de promovare realizata impreuna cu Holograf, care sustine lansarea noului Credit Ipotecar, are titlul "Fericirea incepe acasa!", parafrazand piesa lansata recent de Holograf.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related