Mai multi romani au fost premiati in cadrul Rebrand 100 Global Awards

Doi consultanti din Iasi, Adrian Mironescu si Nucu Florea, alaturi de Grapefruit si BrandTailors au castigat distinctii in cadrul competitiei Rebrand 100 Global Awards.

Adrian Mironescu si Nucu Florea au primit recunoastere in categoria Merit pentru proiectul ApaVital, informeaza un comunicat de presa. Despre aceasta reusita Adrian Mironescu (Idegrafo) a comentat: "Rebrandingul ApaVital a fost o adevarata provocare si sunt fericit de acest premiu international prestigios ce recunoaste munca si pasiunea depuse pentru un client ce mi-a devenit drag."

"Important pentru mine este ca solutia oferita de noi sa aduca valoare adaugata pentru societate, iar iesenii sa aprecieze eforturile de modernizare pe care ApaVital le face cu straduinta. Nu vad nimic mai important decat obiectul de activitate al ApaVital. Sa ai grija de apa unui tinut precum Iasul este o responsabilitate imensa. Sunt bucuros ca spiritul liber si inovatia au fost apreciate intre primele solutii din lume" a mentionat Nucu Florea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related