VIP Romania si Institutul Cultural Roman organizeaza proiectul Cultural ID

Cultural ID este primul proiect cultural organizat de o asociație studențeasca (Voluntari pentru Idei si Proiecte) in parteneriat cu Institutul Cultural Roman.

VIP Romania pune astfel la cale un proiect cu totul nou care uneste sfera comunicarii cu fenomenul cultural. Vom avea 10 zile de conferinte, traininguri, studii de caz cu privire la cultura contemporana si la campanii de comunicare pentru promovarea ei, vor fi iesiri la teatru, la film si multe altele.

Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP Romania) planuieste sa gaseasca cei mai creativi studenti, sa-i instruiasca intr-ale comunicarii culturale, sa le ofere instrumentele si mediul perfecte pentru a produce ideile cele mai originale si sa-i premieze.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related