Club Control lanseaza un brief pe AD!DEA

Creativii care lucreaza ca freelanceri (si nu numai) sunt invitati pe AD!DEA, prima platforma romaneasca de idei creative pentru campanii publicitare, pentru o noua ocazie de a-si demonstra talentul. Club Control, cel mai mare club de muzica indie/alternative din Bucuresti, ofera oamenilor de creatie oportunitatea de a cunoaste indeaproape atmosfera din Control si de a oferi solutii de comunicare pentru un brief al carui obiectiv este fidelizarea clientelei clubului si atragerea, in acelasi timp, a unui public mai numeros.

Premiul acestui concurs consta in primirea unui card de membru VIP al clubului, care include un voucher de consumatie in valoare de 300 de euro si in intrarea gratuita la orice eveniment din club, timp de 1 an, fie ca este vorba despre petreceri, seri de film sau de teatru sau de concertele cu trupele locale si internationale.

Pentru ca se stie ca oamenii de creatie sunt mari consumatori de cultura muzicala urbana, AD!DEA le ofera oportunitatea de a participa la acest concurs in mod gratuit. Pentru a profita de aceasta oferta, doritorii trebuie sa detina un cont activ pe http://www.adidea.ro/, sa confirme participarea la brief pana cel tarziu pe 12 martie 2010 si sa respecte indicatiile din brief-ul oferit de Control: http://adidea.ro/briefs/search

Deadline-ul pentru trimiterea propunerilor de comunicare este vineri, 20 martie, iar castigatorul va fi anuntat pe 27 martie in cadrul unei petreceri organizate in Club Control, la care sunt invitati toti cei care vor au trimis propuneri pentru brief sau care pur si simplu vor sa petreaca o seara de distractie alaturi de alti oameni din publicitate si industrii conexe.

Cel mai mare club de indie/alternative din Bucuresti, Club Control este singurul care ofera week-end-uri cu petreceri cu muzica indie pop/rock/dance, fiind in acelasi timp barul in care se intalnesc cei conectati permanent la cele mai noi trenduri.

AD!DEA reprezinta prima platforma romaneasca de idei creative pentru campanii publicitare, proiect dezvoltat de F5 si Blue Idea, compania care detine in portofoliu IQads si SMARK, in parteneriat cu Mugur Popovici, antreprenor cu peste 10 ani experienta in marketing si comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related