Noua campanie promotionala Ursus "Fii gazda distractiei!"

Noua campanie promotionala Ursus "Fii gazda distractiei!" a fost anuntata ieri in cadrul unui eveniment dedicat presei, care a avut loc la hotel Residence. Promotia se va desfasura in perioada 17 mai - 31 iulie, consumatorii de bere URSUS avand sansa sa castige o serie de premii deosebit de atractive, printre care doua super-case complet echipate pentru petreceri de vis.

"Fii gazda distractiei" a debutat in cadrul unui eveniment al carui prezentator a fost Denis Stefan, protagonistul principal al spotului dedicat acestei promotii. Lansarea a constituit un bun prilej pentru ca toti cei prezenti sa experimenteze bucuria castigului, printr-o promotie interna "editie speciala" special simulata pentru jurnalisti Toti invitatii au castigat cate un premiu (miniradiouri), URSUS dorind ca aceasta lansare sa reprezinte acea situatie ideala din viata in care toata lumea castiga. Cei mai norocosi au fost Eduard Ovidiu Paraschiva (Cotidianul) castigatorul unui DVD player, Simona Firtat (Banii Nostri), Valentin Mateescu (Romania Libera) si Rares Vatasescu Balcan (Top Business), care au castigat fiecare cate un set de darts.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

mihai mocanu
acum 16 ani
super spot!!!!!!!!!!

am o intrebare: cum se numeste melodia din spot?

multumesc

mailu meu : [email protected]

Mihai Barsan
acum 16 ani
cel putin juriul din australia asa a hotarat... vezi aici lista cu castigatorii, o sa fii surprins.

www.beerawards.com



Branded


Related