Superbrands Romania a demarat editia 2010 a programului Consumer Superbrands

Superbrands Romania a demarat Programul Consumer Superbrands 2010, dupa doua editii succesive Business Superbrands (2008 si 2009) si o editie pilot Consumer Superbrands (2006). Noul program ia in atentie brandurile de produse si servicii care se adreseaza direct consumatorului final.

Pentru editia 2010 a programului, Superbrands Romania a stabilit un parteneriat in premiera absoluta cu organizatia TCBA (The Centre for Brand Analysis) din Marea Britanie, care functioneaza ca un arbitru independent, coordonand si administrand intregul proces de jurizare si selectie a brandurilor eligibile pentru statutul de Consumer Superbrand in Romania pentru 2010.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related