Bobby Paunescu, mogul de moda noua

Doua ziare-emblema "Evz" si "Capital" au fost cumparate - e oficial - cu cash cat pentru doua apartamente: 200.000 de euro, platibili in doua transe. Ce ne spune insa acest pret despre viitorul presei romanesti?

Bobby Paunescu, noul proprietar al publicatiilor "Evenimentul Zilei" si "Capital", spune ca nu se considera un businessman - in sensul in care se uita la media ca la o afacere - si ca face ceea ce face "din placere". "Un businessman ar trebui sa stea de dimineata pana seara sa-si urmareasca investitiile. Eu nu fac chestia asta", spune Paunescu Jr. intr-un interviu pentru MONEY EXPRESS. Nici titulatura de regizor, antreprenor sau investitor spune ca nu il reprezinta. "Sunt un cetatean care pune bani in ceva care se dezvolta", spune fiul omului de afaceri George Paunescu.
Cititi in editia tiparita a MONEY EXPRESS din aceasta saptamana mai multe informatii despre strategia de business a lui Paunescu Jr., dar si o radiografie a presei romanesti actuale in contextul investitiilor din ultimii ani facute de oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vantu si Aydin Dogan (Kanal D).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related