Ioana Gheorghita se alatura GMP ca Senior Strategic Planner

Are 27 de ani, patru ani de publicitate si doua premii EFFIE in portofoliu. Ioana Gheorghita este Senior Strategic Planner GMP.

A absolvit Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, in Iasi, specializarea Marketing. A oscilat intre o cariera de copywriter si una in research. Din fericire, a descoperit planning-ul, la Leo Burnett, unde a continuat sa lucreze patru ani, pentru branduri ca Petrom; Bonux, Ariel, Tide, Lenor, Always, Wella (Procter&Gamble); Beck's, Noroc (InBev); GE Money; Citroen (Automotive Trading Services) sau L&M, Virginia Slims (Phillip Morris). Cariera ei mai inseamna doua premii EFFIE si primele doua episoade din research-ul adresat femeilor, LeoShe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related