PR Forum 2010 gazduieste un Training de strategii de comunicare in social media

Social media nu mai reprezinta doar o modalitate in voga de interconectare personala, ci e deja parte integranta din comunicarea practicata de companii si componenta a campaniile de promovare. Vino la PR Forum 2010 pentru a primi un ghid complet despre specificul si resursele platformelor sociale si a afla cum sa pui la punct campanii in social media care sa-ti dinamizeze si eficientizeze relatia cu publicurile cheie!

Pe 24 martie, in cadrul celei de-a doua zile a evenimentului, practicienilor in comunicare li s-a pregatit un Training de strategii de comunicare in social media. Acesta este un workshop interactiv care ofera atat o perspectiva de ansamblu asupra evolutiei si rolului pe care il au social media cat si un set de solutii concrete pentru utilizarea lor, cu studii de caz, aplicatii si demonstratii practice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related