Infinit Solutions semneaza campania GreenChallenge pentru Honda Trading Romania

Honda Trading Romania, impreuna cu agentia de brand Infinit Solutions, a dat startul competitiei nationale GreenChallenge 2010, decizie luata in urma succesului inregistrat la prima sa editie din 2009.

Campania de comunicare GreenChallenge s-a lansat cu un spot tv ce va fi difuzat pe postul de televiziune Sport.ro incepand cu luna martie a acestui an si este sustinuta de spoturi radio la Pro FM si activitati de BTL, POSM si de o componenta puternica online.

Ovidiu Repanovici, Sales and Marketing Manager, Honda Trading Romania: "Am ajuns la cea de-a doua editie a competitiei implementata de Infinit Solutions si suntem incantati de faptul ca am reusit sa construim un adevarat trend pe piata locala si totodata sa atragem un numar mare de amatori alaturi de noi. Anul acesta venim cu o serie de elemente ce vor face competitia mult mai interesanta -de la platforma online la traseu si modelele participante."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related