ShortsUP prezinta Musicology, filme scurte in care muzica joaca rolul principal

Sambata, 27 martie, de la 22.00, cele mai premiate si mai "muzicale" scurtmetraje urca pe scena Operei Nationale Bucuresti impreuna cu 50 de artisti ce vor interpreta live muzica clasica si beaturi hip-hop.

Muzica e peste tot, pentru ca ritmul e energie vitala. In filme, muzica are de multe ori un rol principal. De aceea, pe 27 martie, ShortsUP, impreuna cu Vodafone Romania, aduce la Opera Nationala sunetele care fac filmele ceea ce sunt - uriase generatoare de emotii, de intrebari, si uneori de raspunsuri. Scurtmetrajele din program se disting nu numai prin valoarea artistica validata de numeroase premii internationale, ci si prin coloana sonora, care joaca un rol principal.
Musicology va pune alaturi, pentru prima data pe o scena nationala, filme de scurtmetraj, o orchestra de muzica clasica si artisti hip hop. Este evenimentul in care artistii "underground" poarta frac, iar instrumentistii de la Opera tricouri cu smiley faces.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Carla Alman
acum 14 ani
De-abia astept sa merg. Pretul e putin cam mare, dar ma voi descurca. Sunt curioasa de artisti hip hop vor fi :D Ma bucur ca e la 10 PM, ca am timp sa fumez si-o narghilea. Am gasit tarziu stirea si deja am in agenda o intalnire in Orient Cafe, dar poate chiar mergem pe urma toti la eveniment. Distractia e mai mare in mai multi, nu? OK, lume, ne vedem Opera Nationala! !!!


Branded


Related